henkinen kasvu

Vuosi 2020 ja kollektiivinen olemus

Vuosi 2020 oli vaikea vuosi. Monet henget ovat siirtyneet toisille tasoille viruksen vuoksi ja monia kuolemia on ollut vaikea käsittää. Käytän nyt tilaisuuden kunnioittaakseni poislähteneitä, niitä, jotka lähtivät liian aikaisin ja samalla kunnioittaakseni niitä perheitä, jotka menettivät läheisiä rakkaittaan.

Kollektiivinen olento – käsitteellä viittaan kaikkiin meihin, ihan jokaiseen meistä. Toiveeni on, että jokainen meistä oivaltaa olevansa yhteydessä toinen toisiimme jollakin tasolla ja tavalla.

Lue seuraavat lausumat ääneen tai hiljaa mielessäsi ajatuksella:

1. Osa kollektiivisesta olemuksestamme jo tietää, että fyysisellä tasolla hyvästeleminen tarkoittaa toivoittamista tervetulleeksi henkisellä tasolla.

2. Osa kollektiivisesta olemuksestamme jo tietää, kuinka lähettää valoa ja rakkautta kaikille niille, jotka ovat siirtyneet kuoleman kautta. Olkoon heillä kaikilla rauha. Me muistamme teitä.

3. Osa kollektiivisesta olemuksestamme jo tietää, että vaikka te olette lähteneet liian aikaisin, me rakastamme teitä, kunnioitamme teitä ja kaipaamme teitä.

4. Osa kollektiivisesta olemuksestamme jo tietää, että teidän rakkautenne ja valonne jatkaa säteilyään täällä maan päällä.

5. Osa kollektiivisesta olemuksestamme jo tietää, että vaikka saatat olla yksin, me olemme sinun kanssasi aina.

6. Osa kollektiivisesta olemuksestamme lähettää rakkauttamme kaikille niille, jotka ovat siirtyneet (kuolleet). Nauti kehosta vapaana olostasi. Lennä, leiju, nauti. Me rakastamme sinua.

Rita no 291

Tagged , ,