henkinen kasvu

Yksin oleminen

Kaikista tärkein suhde, joka sinulla on, on suhde sinuun itseesi. Ja vaikka sinä olet se, joka olet koko ajan läsnä elämässäsi – syntymästä eteenpäin – tämä suhde voi olla kaikista vaikein asia käsitellä ja oivaltaa. Tähän vaikuttaa se, että yhteiskunta tuo esiin romanttisessa suhteessa olemisen tärkeyden ja melkein vaatii laittamaan syrjään omat toiveesi ja halusi.

Tosiasia kuitenkin on se, että kunnes oivallat ja hyväksyt itsessäsi kaiken, kykenet vasta valitsemaan myös sinua tukevan ihmissuhteen. Salli itsesi tuntea mukavuutta myös yksin olemisessa, koska siten voit tulla ihmiseksi, joka haluaa olla myös toisen ihmisen kanssa yhdessä.

Ehkä missään aikaisemmassa ajassa ei ole ollut mahdollista selviytyä yksin, kuten tässä ajassa.  Voit tulla toimeen ilman kumppanin tukea taloudellisesta, sosiaalisesti tai emotionaalisesti. Tämä vapaus sallii sinun luoda siteitä ystäviisi, liikekumppaneihin, luoviin ihmisiin ja naapureihisi.

Kun omat toiveet ja tarpeet on tyydytetty, kumppanista tuleekin silloin se, jonka kanssa haluat jakaa kaiken kauneuden, jota olet luonut elämääsi. Tämä sallii sinun olla luonnollisessa elämän syklissä ja yksinoleminen hoivaa ja ravitsee sinua aina aika ajoin.

Ihmissuhteessa on tärkeää luoda tilaa myös olla yksin. Halu tuntea ja rakastaa itse itseään, löytää se mikä oikeasti saa sinut tuntemaan vahvasti ja syvästi, antaa mahdollisuuden houkutella luoksesi sellainen ihminen, jonka kanssa voit jakaa sitä, mitä oikeasti olet.

Nauti yksiolemisen valitsemisesta ja yhdisty tärkeimpään ihmissuhteeseen itsesi kanssa.

Rita no 291

Tagged , , , ,