henkinen kasvu

Yksityiskohdat

ASKEL 4: Paneudu yksityiskohtiin

Mikään ei tuhoa manifestointia niin kuin epämääräinen visualisointi. Jos sinulle ei tästä kirjoituksesta jää muuta mieleen kuin tämä yksi askel, niin olet täynnä kultaa!

Kun ajattelet vaihtavasi ammattiasi, kyse on oikeastaan koko sinun elämäsi muuttamisesta. Joten ota hetki aikaa miettiäksesi oikeasti yksinkertaisia asioita, jotka tuovat suunnatonta iloa elämääsi ollessasi täysin voimissasi, palvellen pyhillä lahjoillasi ja rakastaen työtäsi, jota todella haluat tehdä.

Millaista ruokaa söisit? Miten hemmottelet itseäsi? Millaisista pienistä vapauden hetkistä nauttisit – kuten viettäisit talvilomaa yhdessä lastesi kanssa tai menisitkö kesäpäivänä yllättäen rannalle leikkimään? Mitä olisi sellaista ylellisyyttä, jota et muuten sallisi itsellesi? Ole rohkea ja luova ja kuuntele omia toiveitasi ja tarpeitasi. Olet kaiken hyvän arvoinen.

Nämä on helppo jättää huomioimatta, mutta yksityiskohdat ovat kuitenkin osa salaisuutta, joka mahdollistaa sinun kaipaamasi elämäntyylin voimakkaan manifestoitumisen.

Salli itsellesi kaikkea hyvää ilman syyllisyyttä – kaikille riittää kaikkea yllinkyllin ja et vie mitään toiselta, jos sinulla on jotain, mitä muilla ei ole.

Rita no 291

Tagged